Vill ni bli en del av vår härliga förskola?

Asige Förskola är ett föräldrakooperativ med god gemenskap och alla hjälps åt.
Barnen leker i lantlig miljö och serveras mat tillagad av vår egen kock Kristina, med lokala råvaror.

Vår verksamhet
Asige föräldrakooperativ är en förskola för barn mellan ett och sex år. Verksamheten på förskolan sker i hela gruppen samt i åldersblandade tvärgrupper. Verksamheten utgår från Läroplanen för förskolan, Lpfö98/16.
Gymnastik, rytmik, sång, musik eller skapande verksamhet är en stor del av förskolans aktiviteter och  varje barn deltar utifrån sin egen mognad och kapacitet.
Barnen är ute varje dag på vår stora uteplats där det finns utrymme för frihet i leken.
Kocken lagar all mat från grunden och låter barnen vara delaktiga genom att de t.ex får önska mat eller får vara med och baka.

Traditioner
Förskolan firar årets vanliga traditioner som påsk, midsommar och jul. Vi har också våra egna traditioner. På våren har vi en grillfest för barn, familjer och personal. I början av sommaren arrangeras det en sommarutflykt för barnen och deras familjer.

Föräldrakooperativ
Att ha sitt barn på föräldrakooperativ innebär att du som förälder har inflytande och kan påverka verksamheten på förskolan. Beslutsvägarna är korta och okomplicerade.
I föräldrakooperativet hjälps vi åt med olika sysslor, b.la städning, olika arrangemang och styrelseuppdrag.
Föräldrakooperativ är för dig som vill vara engagerad och delaktig i ditt barns förskola.
Vår verksamhet bedrivs i en del av Asige bygdegård, i Asige, utanför Slöinge.
Observera att du ansöker om plats direkt hos oss och inte via Falkenbergs kommun.

Ansökan

Fyll i dokumentet och maila, posta eller lämna det till oss så hör vi av oss inom kort.

Ni är varmt välkomna att ringa förskolan om ni ar några frågor.

För att kunna öppna dokumentet krävs ett program som kan läsa PDF-filer. Förslagsvis Adobe Reader.

För att fylla i dokumentet på datorn krävs det att du först sparar ner/laddar ner det på datorn. Därefter fyller du i allt och sparar det. Maila det sedan till oss.